Evas - En liten del av mitt liv...

Alla inlägg den 18 september 2011

Av Eva - 18 september 2011 10:17

Igår var Linnea här, och det var en av de bästa dagar på ett tag. Definitivt den bästa den här veckan! Vi gjorde en hel del, mest saker som vi nästan alltid gör. Spelade kort, spelade ett spel på datorn - som vi typ alltid spelar - Jack Frost heter det ;) Vi bakade, kladdkaka som vanligt, fast med glasyr på denna gång. Det vart jääättesnyggt. Säger vi iallafall. Sen körde vi fyrhjuling, det är faktiskt kul när man är två. Fast lite svårt att prata men...

   När vi spelade Jack Frost fastnade vi på en level, 34, som var typ omöjlig. Och vi var liksom väldigt flumma, så en gång fick vi en skrattattack så vi skrattade tills vi fick ont i huvudet. För om man ligger på mage på golvet och skrattar jättemycket, då kan man inte andas och då får man jätteont i huvudet.

   Det var en riktigt rolig dag med mycket skratt på grund av en riktigt bra humor. Konstigt att ingen annan tycker det, speciellt Ester!?


Idag ska vi åka till Hårte för att träffa Rita, farmors fostersyster, som är här i Sverige nu. Hon bor i Tyskland annars, men är på semester här nu. Hon var och hälsade på oss förra söndagen men då hann inte jag träffa henne så mycket för jag och Ester skulle bort på kvällen... Så det ska bli roligt att få träffa henne nu, för hon är så mysig och har alltid varit så snäll, och om man bortser från förra söndagen var det jättelängesen jag träffade henne.


Ha en bra söndag!

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards