Evas - En liten del av mitt liv...

Alla inlägg under november 2010

Av Eva - 7 november 2010 20:53

Nu är jag hemma igen från Uppsala och Youth! Har haft några väldigt roliga dagar, men allra bäst var ändå fredagskvällen när det var konsert med Rush of Fools! De är verkligen sjukt bra, och allra bäst när man får se dem live så där! Nu är jag ganska trött, fast klockan bara är 9 - jag har inte sovit så mycket senaste nätterna - så det kommer inte bli ett så långt inlägg, även om jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om de senaste 4 dagarna, men det får bli enn annan dag, kanske imorrn, får se om jag orkar!

  Men jag/vi har haft väldigt kul iallafall. Det har varit många interessanta möten med mycket lovsång och interessanta talare! T.ex Tan Seow How och Joakim Lundqvist m.fl


Nu ska jag gå och borsta tänder och gå och lägga mig. Ska bli skönt att få sova i en riktig säng istället för luftmadrass!


Kram<3

 

Här kommer en riktigt bra låt med Rush of Fools:

Av Eva - 4 november 2010 08:18

Skulle egentligen ha bloggat igår, men bloggplatsen hade nå fel så att jag inte kunde logga in. Menjag gör det nu istället!


Igår var jag på himlabadet med Linnea<3 Vi hade grymt kul hela dan, och gjorde nästan allt, utom att surfa, för det kostar extra. Jag såg/träffade ganska många som jag känner/vet vem det är. Till lunch åt jag hamburgare och strips, och drack coca cola.


Det här blir bara ett snabbt inlägg, skulle egentligen kunna skriva hur mycket som helst. Men jag är lite stressad för vi ska snart åka. Jag, Rebecka och Ester ska till Uppsala på Youth, det ska bli väldigt kul, Jag har aldrig varit där tidigare, men Rebecka och Ester har varit där en gång.


Men nu måste jag gå, för vi ska strax åka!


Kram!

Av Eva - 3 november 2010 09:15

Nu sitter jag och väntar på att Linnea ska komma, så ska vi åka till Himlabadet i Sundsvall. Ska bli sjukt kul! Jag älskar att bada, och får man då göra det tillsammans med en av sina bästa vänner så blir det ju bara ännu roligare!

 Just nu har jag en massa överskottsenergi och är jättesprallig och kan knappt sitta still, men det är för att det ska bli så kul och för att jag har suttit i typ timmar utan att prata med någon för mamma och pappa är och jobbar och Ester och Rebecka vaknade inte förräns kl 9.


Men nu måste jag sluta för hon kommer alldeles strax!


Kram

Av Eva - 2 november 2010 19:29

En sjukt fin sång, från en sjukt fin film!

Feels like home

 

Av Eva - 2 november 2010 18:47

Idag har jag varit hemma och börjat plocka fram lite kläder och packat, men är inte klar än. Jag har även varit hos Hanna idag   Vi tittade på kort från att vi var små, spelade kort och såg på film. Allt för min syster (My sisters keeper). Den är så fin, handlar om en tjej som är född skräddarsydd för att ge typ, benmärg och liknande till sin syster, som har svår leukemi. Men till sist tröttnar tjejen och stämmer sina föräldrar när de vill att hon ska ge en av sin njurar till systern. En riktigt fin film om hur det är att vara svårt sjuk, döden och mycket mer, kan verkligen rekommendera den!


Nu borde jag gå och packa klart, för jag ska vara borta nästan hela dan imorron, men jag orkar inte. Aja, har väl egentligen inget val!

Imorron blir'e Sundsvall och himlabadet med Linnea! 


Kram.

Av Eva - 1 november 2010 19:24

Varför?

Varför händer detta mig?

Varför mår jag så här?

Kan ingen hjälpa mig?

Kan ingen rädda mig?

 

Jag tror jag kommer drunka snart, inte drunkna i vatten, utan drunkna i mig själv! I mina tankar! I mina försök att må bättre, som oftast bara får mig att må sämre!


Mitt självförtroende är i botten och allt är bara skit! Jag orkar inte längre! Kan det inte vara lov för alltid, kan jag inte bara få slippa gå i skolan igen, det får mig bara att må sämre!

Av Eva - 1 november 2010 18:52

I dag har jag och Kim nu varit och åkt skridskor på Glysis (ishallen i Hudiksvall). Vi hade bara åkt i typ 10 min, sen kom Hanna Tillberg och Hanna och Julia Norberg.  I början var det ganska mycket folk, men vid typ 12 halv 1 gick de flesta. Efter det blev det inte riktigt lika trångt på isen. Men det var några killar som hade med sig en liten fotboll som de höll på att spela med. Det var lite jobbigt, för man höll på att få bollen på sig flera gånger!

  På slutet ramlade Julia och gjorde illa knät, hon var alldeles röd och svullen. Eftersom hon inte kunde åka mer lånade hon ut sin hjälm till nån annan liten tjej som var där, för hennes hjälm var typ trasig eller nåt. Aja, kul har vi haft iaf (Y)

  Sen åkte vi hem vid typ kl 1och efter det har jag bara varit hemma och gjort ingentig. Mest legat i soffan och läst i några timmar, så nu har jag läst ut boken och har återigen ingeting att läsa! Nån som har några tips på bra böcker?


Imorron ska jag nog bara vara hemma och packa inför resan till Uppsala på torsdag, för på onsdag ska jag åka och bada på himlabadet i Sundsvall med Linnea Olsson!(Y)

Ovido - Quiz & Flashcards